20 Ağustos 2016 Cumartesi

ex pigmetn(rek açıcı krem)

selam kızlar :)
öncelikle artık yazmaya karar verdim ve bu yazılarım yararlı olacagına inanıyorum  umarım begenirsiniz.
expigmetn %4 lük renk açıcı krem;
yani vucudunuzda koyu olan bölgeler varsa bu kremi kullanıyorsunuz ve krem o kahverengi tabakayı temizleyip kendi cilt tonunuza geri döndürüyor.
ben bu kremi keşfedeli 2 3 sene olcak ve ara ara kullanıyorum. 
doktor bu kremi ciller içinde öneriyor ve koyu sivilce lekelerinz varsa onlarada iyi geliyor.
öncelikle ürünü yüzüme denemedim o yuzden bunun hakkında birsey yazamıyorum. ama koltuk altı, genital bölgeme ve gogus altımdaki kahverengi sivilve lekelerimin üzerine denedim.

koltuk altı;

ürünü ben ince bir tabaka seklinde uyguladım günde 2 kez sabah ve aksam 1 haftanın sonucunda koltuk altım kendi beyaz tenime geri döndü. krem cilde işliyor ve belli bir süre sonra sarılık ve kahverengilik olan bölgeyi soyarak kendi cilt tonuna ceviriyor.
benim kahverengilik yoktu fakat hafif sarılık vardı onu gecirdi fakat söyle birsey var o bölgeye bir daha jilet ve epilasyon aleti degdigi zaman, zaman icerisinde yine o bölge eski haline dönebiliyor.cünkü demir degiyor  biliyorsunuzki demir agda vb seyler sarartıp karartabiliyor. 
özel biyere gidicekseniz bu ürünü 2 hafta önceden kullanırsanız o gün için en azından sizi hazırlamış olur.
bana göre bu krem lazer epilasyon bitince kullanılırsa harika olucakmış gibi geliyor:)
ve krem şöyle birsey yapıyor kullangınız bölgeyi kıpkırmızı yapabiliyor korkmayın:) sonra geciyor. soyulma evresi baslıyor ardından kendi tırnaklarınızla kazırsanız anlıycaksınızdır.

genital bölge;

ben genital bölgemede kullandım tabiki dedigim gibi kızartıyor aşırı sekilde ama acıma yok korkmanıza hiç gerek yok.)
sonra soyulma evresi baslıyor kendi teniniz ortaya cıkınca baya seviniyorsunuz. ama kremi 1 hafta kullanın sonrasında ara verip tekrar baslayabilirsiniz. ben öyle yapıyorum. ne olur ne olmaz.
doktor bunu bana vermedi ben netten arastırıp bulmuştum bana herhangir  birzararı olmadı ama sizede olmuycak diye birsey yok kullanmadan doktora basvurursanız daha iyi olur sizin için.

gögüs altı sivilce lekem;

lekenin üzerine cok miniş kondurdum bu işlemi aklıma geldikce yaptım. aradan 4 gün sonra kızardı ve morardı ardından duşta kese yaptı ve baktım ki soyuluyor:)
tamamen gecirmedi ama fazlasıyla rengi en aza indirgedi. 
biraz bekliyorum ve tekrar aynı lekelerin üzerine deniycem.
dediğim gibi ben herhangi bir sorun yasamadım . sizde yasamıycaksnız gibi düşünmeyin kullnmadan kesinlikle cildiyeciye sorun ona göre kullanın.
krem günes lekelerinede iyi geliyormus arkadasımn günes lekelerine iyi gelmişti fakat yazın yuzunüze kullanmayın malum günes var . kötü bir sorunla karşılaşabilirsiniz

kokusu cok kötü bu arada rahatsız ediyor ama dyanılmıycak gibide degil:) tüm eczanelerde bulabilirsiniz 
fiyatı;7tl


sorunuz varsa sorabilirsiniz :)
sevgilerrr



6 yorum:

  1. İşe yarayan bir kremmiş canım, ben de denemeliyim hemen çok teşekkürler. :) Yüzümüze deneyebiliyor muyuz acaba ki :/
    Takipteyim, bana da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  2. Cnm doktor ciller icinde öneriyormus yüz icin ama doktora danısmak lazim :/ birde yazın kullanmak sakıncalı olablir.

    YanıtlaSil
  3. Ben suan %2 olanı kullanıyorum güneş lekelerim için doktor 3 ay kullanman gerek dedi 😔 inşallah düzelir suan 2 derece pek işe yaramadı ama 4 dereceye cıkarabilir her ay kontrole geleceksin dedi :)

    YanıtlaSil
  4. Ben suan %2 olanı kullanıyorum güneş lekelerim için doktor 3 ay kullanman gerek dedi 😔 inşallah düzelir suan 2 derece pek işe yaramadı ama 4 dereceye cıkarabilir her ay kontrole geleceksin dedi :)

    YanıtlaSil
  5. %2lik yüz icin normal olablir cnm. %4lük agr gelir belko etkisi fazla oluyor ya. Geceiyor ama zaman icerisinde. M.emte gecer umarm 😊

    YanıtlaSil
  6. %2lik yüz icin normal olablir cnm. %4lük agr gelir belko etkisi fazla oluyor ya. Geceiyor ama zaman icerisinde. M.emte gecer umarm 😊

    YanıtlaSil